Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou vydatným zdrojem jódu a omega 3 mastných kyselin. Na gril jsou nejvhodnější ryby s pevným masem např. tuňák, makrela, losos, mečoun aj. Grilovat se mohou i naše domácí sladkovodní ryby. Mezi ty nejchutnější se řadí pstruh. Několik rad, abyste si na rybě připravené na grilu pochutnali, najdete v následujícím článku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct pstruha v troubě | recept
Pečený pstruh | recept. Ryby by neměly v našem jídelníčku chybět. Jsou lehce stravitelné, obsahují zdraví prospěšné tuky a mají vysoký obsah bílkovin.…
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Jak připravit grilovaná žebra v meruňkové marinádě | recept
Grilovaná žebra v meruňkové marinádě | recept. Léto je čas dlouhých večerů, dovolených a hlavní sezona grilování. Grilování, stejně jako houbaření je…
Jak ugrilovat krkovici se zeleninou | recept
Doba grilování je již v plném proudu. Stačí jen nakoupit speciality a můžeme kdykoli začít. Grilování Češi milují, jednoduchý gril na dřevěné uh…
Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Na grilu je nejlepší losos nebo pstruh. Jelikož chodím na ryby, tak máme častěji pstruha, kterého sám ulovím. Pak mi chutná o to víc. Ryby vařím nebo griluji zásadně jen já. To je moje parketa a alespoň si manželka od vaření odpočine. Nejvíc se mi na grilovanou rybu osvědčil recept z https://www.zachytame.cz , tak dělám pstruha pokaždé takto.