grilování masa
Nejnovější články v kategorii
Hovězí roštěná na grilu s kukuřičným klasem, česnekovým máslem a opečená bílá bageta. Tento recept pochází z Jižní Ameriky, proto jsme si pro tento re…
Co je rumpsteak? Označuje se tak hovězí zadní maso. Není z českého plemene, ale chovu francouzského. My si teď připravíme výtečný grilovaný rumpsteak…
Také máte rádi kus šťavnatého právě ogrilovaného masa? Chcete si ho umět připravit a překvapit v létě své přátele nebo rodinu opravdovou lahůdkou…
Teplé počasí láká k přípravě grilovaných pochoutek. Pokud jste i Vy milovníky grilování, vyzkoušejte si připravit grilované chipsy z bůčku. Grilované…
Příprava na grilování | rady a tipy. Léto, to jsou prázdniny, dovolená, sluníčko, koupání a grilování. Nadšenci grilují celý rok, roční doba je nerozh…
Jak správně grilovat, aby se výsledek podařil? Přímé grilování využijeme při grilování menších kousků potravin, které potřebují grilovat 15-20 minut.…
Jak bezpečně grilovat | rady. Ke grilování je vhodné maso méně tučné, křehké, mladé, nejlépe naporcované na plátky. To je věc, kterou možná během gril…