Cikáni
Nejnovější články v kategorii
Čurďi marikľi je tradiční romský recept. Přípravu tohoto originálního pokrmu v podobě placky zvládnete i vy sami doma. Vyzkoušejte podle video receptu…
Cickimen halušky neboli mačkané halušky jsou oblíbeným romským receptem. K přípravě cickimen halušek potřebujete brambory, hrubou mouku, sůl, tvrdý tv…
Kuchařka Anna Demeterová seznamuje zájemce o tradiční romské recepty s přípravou pišotu. Pišot bylo především vánoční jídlo, protože o Vánocích se nem…
Holubky jsou plněné zelné listy, čili zelné závitky s mletým masem a rýží. Úžasná dobrota, která se může podávat také s chlebem. Na tradiční holubky b…
Veronika Brendzová vaří tradiční romské jídlo - halušky. Jak říká, na Slovensku většinou vaří halušky s bryndzou. My si ukážeme přípravu halušek s kys…