Jak připravit tradiční romské jídlo - halušky | recept
26. Červenec 2011
Veronika Brendzová vaří tradiční romské jídlo - halušky. Jak říká, na Slovensku většinou vaří halušky s bryndzou. My si ukážeme přípravu halušek s kysaným zelím, každopádně lze je připravit i se sladkým zelím a tvarohem. Na základní těsto halušek je potřeba mít brambory, hrubou mouku, sůl, uzený bok a kysané zelí. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak uvařit halušky s uzeným a kyselým zelím | recept
Halušky se zelím | recept. Halušky jsou tradičním slovenským pokrmem. Jedná se o noky z těsta ze syrových brambor. Uvařit halušky není vůbec těžké, tr…
Jak udělat maďarské halušky | recept
Jak udělat maďarské halušky | recept. Maďarské halušky podáváme k tradičnímu maďarskému guláši. Jak recept na maďarské halušky vypadá a čím se od…
Jak udělat sýrové fondue | recept
Jak udělat sýrové fondue | recept. Sýrové fondue je typickou švýcarskou specialitou. Je to pokrm nejen pro labužníky, ale zpříjemní i sezení s přáteli…
Jak na mimořádně jemný a krémový likér z kokosového mléka
Bez vajec a bez vaření, tudíž jednoduchý a během chvilky připravený. K tomu navíc likér mimořádně krémový a jemný, doplněný lehkým tónem exotiky,…
Jak udělat nejlepší a nejrychlejší těsto na pizzu | recept
Nejlepší a nejrychlejší těsto na pizzu | recept. Znáte to, poklusem z práce domů a cestou rychle vymyslet, čím nakrmíte čekající hladové krky. Říkáte…
Diskuze k videu