Jak připravit tradiční romské jídlo - cickimen halušky | recept
19. Červen 2023
Cickimen halušky neboli mačkané halušky jsou oblíbeným romským receptem. K přípravě cickimen halušek potřebujete brambory, hrubou mouku, sůl, tvrdý tvaroh, máslo a maso. A nakonec dobrou chuť! Nebo lépe: Vem si a najez se!
Další zajímavé články
Jak uvařit halušky s uzeným a kyselým zelím | recept
Halušky se zelím | recept. Halušky jsou tradičním slovenským pokrmem. Jedná se o noky z těsta ze syrových brambor. Uvařit halušky není vůbec těžké, tr…
Jak uvařit špagety s kopřivami a masem | recept
Špagety s kopřivami a masem | recept. Mladé kopřivy mají výraznou chuť a na jaře je jich všude plno. Byla by škoda nezkusit je zařadit do jídelníčku.…
Jak uvařit kedlubny plněné masovou náplní | recept
Kedlubny plněné masovou náplní | recept. Zelenina, plněná ochuceným mletým masem, nemusí být jen všeobecně známá paprika. Plnit jdou i jiné druhy např…
Jak uvařit kuře na smetaně s houbovými škvarky a americkými brambory | recept
Kuře na smetaně s houbovými škvarky a americkými brambory | recept. V lesích se dá, díky teplému počasí, najít mnoho druhů dobrých jedlých hub. Patřít…
Jak upéct rybu s jogurtem | recept
Jak upéct rybu s jogurtem | recept. Ryby by se měly na našem stole objevovat co nejčastěji, odborníci doporučují zařazovat ryby do jídelníčku alespoň…
Diskuze k videu