Jak zapéct filé s růžovkami a sýrem | houbový recept
Jak zapéct filé s růžovkami a sýrem | houbový recept. Dnešní recept na tresku s houbami je určen těm, co bezpečně rozeznají Muchomůrku růžovku, je totiž jednou z hlavních ingrediencí. Růžovka (masák) je velmi chutná houba, někdy se udává, že je chutnější než pravé hřiby. Její nevýhodou je to, že ji nezkušený houbař snadno zamění za jedovatou Muchomůrku tygrovanou, která někdy roste na stejném stanovišti. Jestliže růžovku dobře znáte, nebo jste ji dostali od někoho důvěryhodného, vyzkoušejte ji připravit následujícím způsobem. Zaručuji, že nebudete zklamáni, jídlo chutná skvěle!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct tresku se smetanou a stročky | recept s houbami
Jak upéct tresku se smetanou a stročky | recept s houbami. Letošní rok s příjemnými teplotami a dostatkem vláhy je příznivý pro růst hub. V naše…
Jak připravit lososa se zelenými fazolkami | recept
Jak připravit lososa se zelenými fazolkami | recept. Následující recept se dá zařadit do kategorie zdravých jídel, která si můžete dopřát i při dietě.…
Jak připravit filet z lososa se zapečenými brambory | rychlé recepty
Jak připravit filet z lososa se zapečenými brambory | rychlé recepty. Ryby bychom měli zařazovat do stravování co nejčastěji. Odborníci na výživu dopo…
Jak udělat pomazánku z hlívy | recept s houbami
Jak udělat pomazánku z hlívy | recept s houbami. Pomazánku z čerstvých hub si můžete připravit i v zimě, stačí vědět kam se na ně vypravit. A pokud žá…
Jak připravit kuřecí prsa s ryzci a smetanou | recept
Jak připravit kuřecí prsa s ryzci a smetanou | recept. Jídlo s minimem práce a surovin, přesto s výbornou kořeněnou chutí. Jedno ale se přece jen najd…