Jak využít černý kořen | rady na zpracování černého kořene
Jak využít černý kořen | rady na zpracování černého kořene. Černý kořen (nebo také hadí mord španělský) patří v naší zemi mezi téměř zapomenuté druhy zeleniny kvůli údajné náročnosti na pěstování. V dnešní době však již černý kořen zakoupíte na internetu, na farmářských trzích anebo si jej můžete přece jen zkusit vypěstovat na zahradě. Tato zelenina je velmi zdravá a má příjemnou nasládlou chuť podobnou pastiňáku. V našem článku se dozvíte, jak černý kořen využít v kuchyni i pro Vaše zdraví.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak využít čirůvky v kuchyni i pro zdraví | rady a tipy
Jak využít čirůvky v kuchyni i pro zdraví | rady a tipy. Čirůvky jsou houby spíše pro zkušenějšího houbaře, když se je však naučíte rozeznávat, budete…
Jak využít hlívu ústřičnou pro zdraví | recept na tinkturu z hlívy ústřičné
Jak využít hlívu ústřičnou pro zdraví | rady a tipy. Hlívu ústřičnou můžete použít nejen pro přípravu falešné dršťkové polévky. Hodí se i pro přípravu…
Jak využít bylinky proti srdečním onemocněním | rady a tipy
Jak využít bylinky proti srdečním onemocněním | rady a tipy. Onemocnění srdce jsou bohužel vzhledem k současnému životnímu stylu velmi časté. Ke…
Jak bojovat s lupénkou přírodní cestou | rady
Jak bojovat s lupénkou přírodní cestou | rady. Lupénka je nepříjemné „kožní“ onemocnění, které se projevuje nadměrným olupováním kůže a tvorbou šupin.…
Jak očistit a zregenerovat ledviny přírodní cestou | péče o zdraví
Jak očistit a zregenerovat ledviny přírodní cestou | péče o zdraví. Během ledna a února (ale klidně i později na jaře) je velmi vhodné tělu dopřát oči…