Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit řeckou musaku s mletým masem a lilkem | recept

14. Prosinec 2012

Recept na řeckou musaku s mletým masem a lilkem. Nejznámější variantou musaky je řecká musaka, která obsahuje vrstvu mletého masa, lilku, rajčat a bešamelové omáčky. Řecká musaka je také výborná, pokud se zapeče i s brambory. Přípravu řecké musaky s mletým masem a lilkem začněte základem pro musaku - cibulí, česnekem, paprikou a římským kmínem. Na řeckou musaku lze použít mleté maso nebo tradiční jehněčí.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat musaku | recept
Jak udělat musaku | recept
Jak udělat musaku | recept. Řecká kuchyně je založena na čerstvých ingrediencích a značném množství zeleniny a bylinek. Pravá řecká musaka je toho důk…
Jak připravit řeckou musaku | recept
Jak připravit řeckou musaku | recept
Řecká musaka | recept. Musaka je pokrm z mletého masa a lilku, typický pro Řecko a Bulharsko. V každé zemi se připravuje jinak a má i mnoho regionální…
Jak udělat souvlaki | recept
Jak udělat souvlaki | recept
Jak udělat souvlaki | recept. V Řecku se souvlaki tradičně dělá z vepřového nebo jehněčího masa, ale v poslední době často také z kuřecího. Není pochy…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.