Jak uvařit řeckou musaku s mletým masem a lilkem | recept
14. Prosinec 2012
Recept na řeckou musaku s mletým masem a lilkem. Nejznámější variantou musaky je řecká musaka, která obsahuje vrstvu mletého masa, lilku, rajčat a bešamelové omáčky. Řecká musaka je také výborná, pokud se zapeče i s brambory. Přípravu řecké musaky s mletým masem a lilkem začněte základem pro musaku - cibulí, česnekem, paprikou a římským kmínem. Na řeckou musaku lze použít mleté maso nebo tradiční jehněčí.
Další zajímavé články
Jak udělat musaku | recept
Jak udělat musaku | recept. Řecká kuchyně je založena na čerstvých ingrediencích a značném množství zeleniny a bylinek. Pravá řecká musaka je toho důk…
Jak připravit řeckou musaku | recept
Řecká musaka | recept. Musaka je pokrm z mletého masa a lilku, typický pro Řecko a Bulharsko. V každé zemi se připravuje jinak a má i mnoho regionální…
Jak udělat souvlaki | recept
Jak udělat souvlaki | recept. V Řecku se souvlaki tradičně dělá z vepřového nebo jehněčího masa, ale v poslední době často také z kuřecího. Není pochy…
Jak připravit řecké plněné brambory | recept
Jak připravit řecké plněné brambory | recept. Brambory se dají plnit nejrůznějšími ingrediencemi. V následujícím článku naleznete postup, ja…
Jak připravit Supa avgolemono | recept na řeckou polévku
Supa avgolemono se česky jmenuje Kuřecí citrónová polévka a patří spolu s Fasoladou k nejtypičtějším řeckým polévkám. Je příjemně osvěžující a sytá, a…
Diskuze k videu