Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit pohankovou polévku s červenou řepou | recept

Jak uvařit pohankovou polévku s červenou řepou | recept

Pohanková polévka | recept. Pohanka je obilnina se spoustou léčivých účinků, k jednomu z nejvýraznějších patří pozitivní vliv při léčbě křečových žil. Pohanka je univerzálně použitelná, lze z ní vařit sladká i slaná jídla. Podle tohoto receptu si můžete připravit chutnou polévku, která je hotová raz dva a zasytí. Vedle klasických ingrediencí, jako je cibule a brambor, je pohanka v pokrmu doplněná i červenou řepou, která dodá polévce další chuťový rozměr i zajímavou barvu. Červená řepa obsahuje spoustu vitamínů, má močopudné vlastnosti, podporuje žaludeční pochody či pomáhá při ateroskleróze. S touto polévkou si tak naservírujete i velkou dávku vitamínů a dalších zdraví prospěšných látek.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.