Jak uvařit chalupářskou polévku | recept na svačinovou polévku
Jak uvařit chalupářskou polévku | recept na svačinovou polévku. Polévka z dnešního receptu se řadí mezi tzv. svačinové. Je hustá a poměrně sytá. Nejlépe chutná druhý den, kdy se chutě propojí a „uleží se“. Jedinou nevýhodou je to, že příprava se protáhne. Fazole se musí namočit den předem. Zkuste tuto polévku uvařit, opravdu stojí za to.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit podzimní polévku z dýně, pórku a cukety | recept
Jak uvařit podzimní polévku z dýně, pórku a cukety | recept. Tato polévka je spojením hned tří oblíbených podzimních polévek. Dýně, pórek i cuketa jso…
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept. Že všem známá petržel může být základem chuťově výrazné, orientálně laděné polévky, je opra…
Jak uvařit houbovou polévku s kroupami | recept na podzimní polévku
Jak uvařit houbovou polévku s kroupami | recept na podzimní polévku. Dnešní recept je z kategorie těch, které nejdou pokazit. I když se nebudete strik…
Jak uvařit hustou zeleninovou polévku s cizrnou | recept
Hustá zeleninová polévka s cizrnou | recept. Tuto hustou zeleninovou polévku zařazuji do jídelníčku v rámci snižování hmotnosti. A…
Jak uvařit vynikající boršč | recept
Jak uvařit vynikající boršč | recept. Jak uvařit tradiční boršč? Původní recept pochází z ruské kuchyně, tak se budeme držet ruského receptu. Základem…