Jak uvařit bramborovou polévku v železném hrnci | recept
Železný hrnec patřil do běžné výbavy kuchyně našich babiček. Dnes se na něj trochu zapomíná, což je ale velká škoda. Jídla ze železného hrnce mají totiž velmi speciální chuť. Takže jestli doma máte ještě starý hrnec, vytáhněte ho a připravte si v něm tradiční českou bramboračku!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Bohužel - video bez titulků a tak pro sluchově postižené nepoužitelné! Co vše a kolik do polévky?
Zaostáváte jaksi za moderním způsobem osvěty pro SP.
Další zajímavé články
Jak uvařit rajskou polévku – recept
Máte menší děti a nevíte, jakou polévku jim uvařit, aby jim chutnala a měly ji rády? Nevíte, z čeho uvařit, abyste nepotřebovali příliš mnoho sur…
Jak připravit chuťovky na Silvestra – nápady na jednohubky
Při rozličných společenských příležitostech je zvykem nabízet různě kombinovaná a zdobená sousta tzv. chuťovky nebo jednohubky. Závěr roku je jako stv…
Jak ozdobit chlebíčky | recepty studené kuchyně
Jak ozdobit chlebíčky | recepty studené kuchyně. Ke každé oslavě neodmyslitelně patří česká klasika – chlebíčky. Tenké šikmé plátky bílé či celozrnné…
Jak udělat salát Polír (neapolský) | retro recept
Neapolský salát má ostrou více či méně pálivou chuť. Je ochucen zálivkou s rajským protlakem nebo kečupem. V západních Čechách se s ním můžete setkat…
Jak z ryzců nebo holubinek připravit výbornou směs nejen na topinky | recept
Topinková houbová směs je tak snadná, že není potřeba uvádět přesný rozpis. Každý z nás má jinou představu o tom, co je pikantní chuť, a proto si závě…
Doplňuji: To návod na na slovenskou vánoční zelňačku je jiný "kafe"!