Jak usmažit pravý vídeňský řízek | recept
06. Leden 2013
Pravý vídeňský řízek – recept na vídeňský řízek z telecího masa. A k tomu netradiční – vlažný bramborový salát se zakysanou smetanou. Na tradiční vídeňský řízek budete potřebovat pěknou telecí kýtu. Vídeňský řízek patří ke specialitám rakouské kuchyně, tradičně se smaží na přepuštěném másle, proto ani tentokrát nezapomeneme plátky telecího masa v trojobalu podle původní receptury smažit na přepuštěném másle. Pravý vídeňský řízek s netradičním bramborovým salátem krok za krokem ve videoreceptu.
Další zajímavé články
Jak postupovat, aby se řízek povedl | recept na vídeňský řízek
Jak postupovat, aby se řízek povedl | recept na vídeňský řízek. Řízek patří k české klasice. Řízkem se rozumí smažený obalovaný plátek masa. Na řízek…
Jak připravit vídeňský bramborový salát | recept
Jak připravit vídeňský bramborový salát | recept. Vídeňský bramborový salát se na rozdíl od tradičního českého bramborového salátu liší některými ingr…
Jak udělat telecí maso s jablkem | recept
Jak udělat telecí maso s jablkem | recept. Lahodné díky mátě a šalvěji. Obecně je telecí maso lehce stravitelné, proto je často součástí diet. Zkuste…
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp. Jestliže Vám zbyla vařená čočka, nemusíte s nechutí konzumovat jeden pokrm několik dní za sebo…
Jak uvařit čočkovou polévku | recept
Recept na čočkovou polévku. Čočkovou polévku mají rádi malí i velcí. Čočková polévka je ale oblíbená i hospodyňkami – je uvařená brzy, suroviny na jej…
Diskuze k videu