Jak upéct smrkový (borovicový) dort | recept
Jak upéct smrkový (borovicový) dort | recept. Právě teď můžete vyzkoušet moučník z čokoládového těsta s přídavkem mladých výhonků smrku. Vzhledem k letošnímu chladnějšímu počasí jsou ještě stále k dispozici. Těsto s přídavkem mladého jehličí získá jemnou kořeněnou chuť, která se výtečně snoubí s kakaem. Smrkové výhonky lze zaměnit za samčí šištice borovice, avšak počítejte s tím, že moučník bude mít výraznější pryskyřičnou chuť. Z těsta lze upéct korpus na dort, bábovku nebo řezy.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct tvarohovo-malinový moučník v dortové formě | recept
Tvarohovo-malinový moučník v dortové formě | recept. Tento snadný a efektní moučník je volnou variací na populární cheesecake. Korpus z rozmačkaných m…
Jak upéct tvarohové řezy s rozinkami | recept
Tvarohové řezy s rozinkami | recept. Zkuste si upéct lehké tvarohové řezy podle následujícího receptu. Tvarohové řezy jsou jemné a vláčné, ideální jak…
Jak upéct kynuté perníkové uzly | recept
Kynuté perníkové uzly | recept. Pečivo z kynutého těsta si buď zamilujete, nebo ho budete nenávidět. Nemyslím samozřejmě jeho konzumaci, spíše jde o j…
Jak upéct rybízový chlebíček | recept
Rybízový chlebíček | recept. Ovocné moučníky k létu patří. Chlebíček s rybízem si snadno a rychle upečete i bez vážení. Stačí suroviny na chlebíček od…
Jak upéct drážďanský koláč | recept
Jak upéct drážďanský koláč | recept. Recept na následující koláč sice nepatří k těm nejrychlejším, ale rozhodně není náročný na suroviny. Obsahuj…