Jak upéct růže z listového těsta | recept
Listové těsto je první historicky zdokumentované cukrářské těsto. Používali ho staří Řekové i Římané, proti dnešnímu se lišilo jen přidáním olivového oleje místo másla. Listové těsto je velmi oblíbené pro svoji křehkost a jemnou chuť. Příprava listového těsta v domácích podmínkách je pracná a zdlouhavá, naštěstí si těsto jako polotovar můžeme koupit v obchodě. Vyrábí se dokonce i v celozrnné variantě. Recept na růže z listového těsta, který nabízím, je velmi snadný a efektní. Ať se vám pečení daří!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct bramborovou roládu s jablky | recept
Bramborová roláda s jablky | recept. Nabízím k vyzkoušení univerzální bramborové těsto. S tímto těstem se velmi dobře pracuje, nelepí se, netrhá a je…
Jak upéct strouhaný kakaový koláč | recept
Strouhaný kakaový koláč | recept. Tento koláč jistě ocení především milovníci tvarohu, díky němuž je koláč lehký a nadýchaný. Nadýchanost zajišťuje sn…
Jak upéct křupavou cuketovou galetku z listového těsta | recept
Jak upéct křupavou cuketovou galetku z listového těsta | recept. Jemná cuketa spolu s chuťově výrazným aromatickým parmazánem zakomponovaným do s…
Jak upéct listový koláč se sušeným ovocem a tvarohem
Jak upéct listový koláč se sušeným ovocem a tvarohem | recept na rychlý a jednoduchý koláč z listového těsta s ovocem. S tímto koláčem si milovní…
Jak upéct mrkvový „piškot“ | recept
Jak upéct mrkvový „piškot“ | recept. Pokud jste příznivci netradičních chutí, následující recept je přesně pro Vás! Recept je velmi starý a původ…