Jak upéct listový koláč se zelím a vinnou klobásou
Vinná klobása v zimním období hraje v mnoha rodinách prim. A správně, však právě nyní je její sezona. Navíc nápadů na zpracování je nespočet. Od osmahnuté na pánvi v podobě typických šneků, pečené v troubě či připravené na pivě až po slaný koláč. A právě koláč je opravdu velká chuťovka. Však jen pomyslete na kombinaci listového těsta, kysaného zelí a vinné klobásy a chutě se Vám musí jen sbíhat.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct slané listové mini koláče se sýrovou nádivkou, pórkem a kapustičkami
Jak upéct slané listové mini koláče se sýrovou nádivkou, pórkem a kapustičkami. Křehké listové těsto jako křupavý základ pro sýrovou nádivku ze sýru c…
Jak upéct listový koláč nevšedních chutí | recept se sýrem a suchým salámem
Jak upéct listový koláč nevšedních chutí | recept se sýrem a suchým salámem. Nevšední slaný koláč, který se stane hitem večírků a oslav. Právě na nich…
Jak upéct sytý slaný koláč z listového těsta, brambor a sýru | recept
Jak upéct sytý slaný koláč z listového těsta, brambor a sýru | recept. I koláč z listového těsta může být vydatnou svačinkou, která zasytí. S kom…
Jak upéct slaný listový koláč se slaninou, sýrem a pórkem | recept na slané pohoštění
Jak upéct slaný listový koláč se slaninou, sýrem a pórkem | recept na slané pohoštění. Na křehkém listovém těstě nanesený smetanový sýr ochucený česne…
Jak v českém pojetí upéct francouzský slaný quiche s českou klasikou, tedy hermelínem a slaninou
Podání jedinečného francouzského koláče, tedy slaného quiche, v pojetí české klasiky je rovněž tak jedinečné a pro české jazýčky jako stvořené. S…