Jak upéct králíka na zelenině a se smetanou | bezkonkurenční recepty
Tři bezkonkurenční recepty na králíka. Králík upečený na zelenině a podávaný se smetanovou omáčkou, to je pochoutka nad pochoutky. Jenže co když někdo nemá smetanu rád, a nebo ji nesmí? Nabízíme návod, jak udělat při jednom receptu králíka na tři bezkonkurenční způsoby: králíka na zelenině, králíka se zeleninovou omáčkou a králíka na smetaně. A ani jeden recept na úpravu králičího masa nebude ošizený.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit králíka na smetaně | recept
Jak uvařit králíka na smetaně | recept. 1 králík nám vyjde na 6 porcí králíka na smetaně. Pro recept na králíka na smetaně si připravíme dále jednu ci…
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Jak upéct sekanou z králíka | recept
Jak upéct sekanou z králíka | recept. Králík býval na našich talířích ještě nedávno poměrně často. V posledních desetiletích ho vytlačilo levné a…
Jak připravit pečeného králíka k svátečnímu obědu | recepty
Jak připravit pečeného králíka k svátečnímu obědu | recepty. Recept na sváteční oběd z králíka. „Zase králíka,“ ošklíbal se Škopkovic kluk ve filmové…
Jak připravit králíka po italsku | recept
Králík po italsku | recept. Králík má jemné, bílé, dietní maso s minimem tuku. Je lehce stravitelný a proto se doporučuje na dietní pokrmy. Avšak ne k…
dobrý