Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct francouzské brambory | recept

01. Červenec 2012

Francouzské brambory recept – recept na francouzské brambory. Připravíme si francouzské brambory, recept s klobáskou, šunkou a vejci. Pro 4 až 5 porcí francouzských brambor obvykle potřebujete1,5 kg brambor, klobásu, dvě vejce natvrdo, 3 syrová vejce, šunku nakrájenou na kostky, smetanu, sůl, vegetu a kmín, sladkou mletou papriku a vhodné je i koření na americké brambory. Tato variace francouzských brambor vyžaduje žampiony nebo olivy. Francouzské brambory jsou jednoduché na přípravu, můžeme je podávat s okurkou a posypané strouhaným sýrem.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat francouzské brambory | recept
Jak udělat francouzské brambory | recept
Jak udělat francouzské brambory | recept. Recept na pravé francouzské brambory. Nenáročný pokrm na přípravu, šetří naše peněženky. Francouzské brambor…
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept. Vyzkoušela jsem upéct vánočku bez vážení přísad, jen odměřovanými čtvrtlitrovým hrnečkem. Mám ráda přesné dávko…
Jak na řezy Opilý František | recept
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.