Jak upéct francouzské brambory | recept
01. Červenec 2012
Francouzské brambory recept – recept na francouzské brambory. Připravíme si francouzské brambory, recept s klobáskou, šunkou a vejci. Pro 4 až 5 porcí francouzských brambor obvykle potřebujete1,5 kg brambor, klobásu, dvě vejce natvrdo, 3 syrová vejce, šunku nakrájenou na kostky, smetanu, sůl, vegetu a kmín, sladkou mletou papriku a vhodné je i koření na americké brambory. Tato variace francouzských brambor vyžaduje žampiony nebo olivy. Francouzské brambory jsou jednoduché na přípravu, můžeme je podávat s okurkou a posypané strouhaným sýrem.
Další zajímavé články
Jak udělat francouzské brambory | recept
Jak udělat francouzské brambory | recept. Recept na pravé francouzské brambory. Nenáročný pokrm na přípravu, šetří naše peněženky. Francouzské brambor…
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Jak udělat vynikající bramborový salát | recept
Štědrý večer se nezadržitelně blíží a kapra nebo řízek si bez bramborového salátu na štědrovečerní tabuli jen těžko dokážeme představit. Odkud brambor…
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept. Vyzkoušela jsem upéct vánočku bez vážení přísad, jen odměřovanými čtvrtlitrovým hrnečkem. Mám ráda přesné dávko…
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Diskuze k videu