Jak upéct exkluzivní, moukou nezatížený smetanově krémový dortík
Exkluzivní dortík, který oslní nejen svou něžnou elegancí a smetanovou jemností, ale vzhledem k tomu, že je moukou nezatížený, tak i výrazně krémovou konzistencí. Smetanově krémový korpus povzbuzený akcentem hořké čokolády je pak opravdu ve všech směrech exkluzivním dortíkem, ke všemu navíc s lákavým stracciatellovým vzhledem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak bez mouky upéct makový perník s drobenkou z rýžové mouky
Výjimečná bezlepková maková specialita prolnutá voňavým perníkem z makového těsta s perníkovým tónem je připravená zcela bez mouky a tudíž bez le…
Jak na bezlepkový, intenzivně kakaový koláč z kokosové mouky a meruňkové marmelády
Intenzivně kakaový koláč, který je v propojení se sladkou meruňkovou marmeládou i hořkou čokoládou až překvapivě snadnou bezlepkovou variantou ve…
Jak upéct jogurtovou bábovku z rýžové mouky | recept bez lepku
Jak upéct jogurtovou bábovku z rýžové mouky | recept bez lepku. S jemnou rýžovou moukou a smetanovým jogurtem upečete bábovku nejen plně bezlepko…
Jak upéct kakaové koláčky z arašídového másla a banánů | recept bez lepku
Jak upéct kakaové koláčky z arašídového másla a banánů | recept bez lepku. Měkké, vláčné a lákavě tmavé kakaové koláčky, které díky zakomponovanému ar…
Jak upéct kakaové kostky z ovesných vloček a Cottage sýru | bezlepkový recept
Jak upéct kakaové kostky z ovesných vloček a Cottage sýru | bezlepkový recept. Nesmírně lehoučké, nadýchané a vláčné jsou tyto kakaové kostky upečené…