Jak upéct celozrnnou bábovku s podmáslím | recept
Celozrnná bábovka s podmáslím | recept. Bábovky jsou neuvěřitelně variabilní, lze je donekonečna obměňovat. Nechte se inspirovat následujícím receptem. Neotřelou ingrediencí je v tomto pokrmu podmáslí, které dodá bábovce na vláčnosti a nadýchanosti. Nemusíte se bát jeho množství, naopak díky nakyslosti podmáslí získává bábovka zajímavou chuť. Podmáslí má řadu blahodárných účinků, obsahuje minimum tuku, množství bílkovin, které jsou navíc snadno stravitelné. Obsahuje také velké množství vápníku a lecitinu, ten podporuje mozkovou činnost a má dobré účinky na nervovou soustavu. V bábovce ja dále použita celozrnná pšeničná mouka, je proto o něco zdravější. Kromě toho se celozrnná mouka postará ještě o lehce oříškovou chuť.