Jak ugrilovat steak z tuňáka (lososa) | recept
Grilovaný steak z tuňáka (lososa) | recept. Tuňák patří mezi nejchutnější mořské ryby. Má pevné, chuťově neutrální maso, které se výborně hodí k rozmanitým úpravám. Jeho velkou výhodou je, že má málo kostí a jsou lehce odstranitelné. Maso z této ryby není cítit rybinou a vzdáleně připomíná telecí. S chutí si ho dají i ti, kteří běžně rybu nejedí. V článku vám poradíme, jak ugrilovat steak z tuňáka tak, abyste si na něm pochutnali.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony | recept
Steak z tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony | recept. Steaky z ryb se hodí na přípravu minutkových jídel. Losos i tuňák mají natolik delikátní ma…
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty. Léto je v plném proudu, zasloužené dovolené také a griluje se více než jindy. Budou se vám mo…
Jak na šťavnatý tuňákový koláč se zeleninou a Cottage sýrem | recept
Jak na šťavnatý tuňákový koláč se zeleninou a Cottage sýrem | recept. Slaný koláč z tuňákové konzervy, barevné a příjemně nasládlé zeleniny, spoj…
Jak připravit tuňáka na olivách | recept
Tuňák na olivách | recept. Mořské ryby jsou důležitým zdrojem jódu, vitaminů, minerálů a stopových prvků. Rybí maso je lehce stravitelné a d…