Jak udělat vepřovou pečeni s bazalkovou krustou a pečenými rajčaty | recept
Vepřová pečeně s bazalkovou krustou a pečenými rajčaty - to je delikatesa z vepřového masa, díky které si dopřejete opravdový kulinářský zážitek. Tento pokrm z vepřové pečeně je vhodný pro sváteční příležitosti i na nedělní prostřený stůl. Postupujte podle receptu Masa Planá a při přípravě vepřové pečeně se netratíte. Dobrou chuť!
Co je potřeba
Na 2 porce potřebujeme:
2 plátky vepřové pečeně s kostí
2 lžíce rajského protlaku
1 svazeček bazalky
5 plátků toustového chleba s okrájenou kůrkou
panenský olivový olej
3 zralá rajčata
1 stroužek česneku
4 lžíce balzamikového octa
Tipy
Pokrm můžeme dozdobit hoblinkami parmezánu a piniovými oříšky.
Bagetu si můžeme namáčet v mističce, do které jsme nalili 4 lžíce balzamikového octa a 12 lžic kvalitního panenského olivového oleje.
Diskuze k videu