Jak udělat velikonoční špenátovou roládu | netradiční recept
Tato velikonoční špenátová roláda podle receptu Evy Demské z Bratislavy je vskutku netradiční a originál. Špenát netvoří náplň rolády, jak by mohl kdokoli z nás očekávat, nýbrž samotnému těstu propůjčí pěknou zelenou barvu. Výborná špenátová roláda je plněná směsí z másla, sýru, vejce, jarní cibulky a tří druhů paprik pro veselý vzhled náplně. Roláda se peče při 180 °C asi 40 až 45 minut. Recept z přiloženého videa vyzkoušejte, nebudete litovat.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct velikonoční kynutý cop | recept
Velikonoční kynutý cop | recept. Dnes se naučíme připravovat univerzální kynuté těsto, vhodné na pečení mazanců, vánoček a jiného sladkého pečiva. Těs…
Jak upéct mazanec s mákem a višněmi | recept
Mazanec s mákem a višněmi | recept. Podle tradic se o velikonočním týdnu na Bílou sobotu peče nejstarší obřadní pečivo – mazanec. Je to bochánek ze sl…
Jak upéct velikonoční mazanec | recept
Jak upéct velikonoční mazanec | recept. Dozlatova vypečený, posypaný mandlemi a uvnitř báječně žluťoučký. Přesně tak by měl vypadat správně upečený ma…
Jak udělat škvarkové preclíky | recept
Jak udělat škvarkové preclíky | recept. Křehké preclíky ze škvarkového těsta jsou nenáročné na výrobu i suroviny. Jejich výroba je snadná a rychl…
Jak upéct tvarohového beránka s citronovou polevou | recept
Beránek je synonymem jara, probouzející se přírody, svěžesti a nového života. A velikonoční beránek je spolu s malovanými vajíčky a jarními větvičkami…