Jak udělat svíčkovou omáčku | recept
Diskuze k článku
Přidat komentář
Tak ještě jednou. Když dva dělají totéž, není to vždy totéž. Sušená Smetana, naředit mlékem, Ohřát maso? No prostě no comment. Svíčková na smetaně není žádné levné jídlo. Je jednoduché, ale kvalitní. Ta zelenina se nemusí krájet a složitě dělat na dvakrát. Naopak dohromady s masem a do trouby. Pak propasírovat, ne rozmixovat. Je to lepší. A žádné mléko či kysanou smetanu. Nejlépe hodně % smetanu na šlehání. Pak je výsledek zaručen. A po smetaně už nevařit. Jen nechápu proč se šíří takové obludnosti, když je to tak jednoduché.
Další zajímavé články
Jak připravit tradiční svíčkovou | recept
Jak připravit tradiční svíčkovou | recept. Harmonie vynikající chuti smetanové omáčky, výborného šťavnatého masa, které dodává omáčce neopakovatelnou…
Jak udělat okurkovou omáčku | recept
Jak udělat okurkovou omáčku | recept. Okurková omáčka recept. Okurková omáčka je další má oblíbená omáčka pro nedělní oběd. Mají ji v oblibě také kluc…
Jak udělat rajskou omáčku | recept
Jak udělat rajskou omáčku | recept. Recept na rajskou omáčku. Rajská omáčka je velmi oblíbené jídlo u dětí i dospělých. Rajská omáčka krok za krokem v…
Jak připravit sladký dýňový topping se skořicí | recept
Neobyčejný dýňový topping, který uskladněný ve sklenici vydrží do dlouhé zimy. Svou neobvyklou vůní a sladkou chutí zpříjemní zimní dny, kdy u srdce z…
Jak zpracovat fazolové lusky
Fazolové lusky (někdy se také nazývají zelené či mladé fazolky) se často podávají restované jako příloha k masu nebo ve smetanové omáčce nakyselo…
A to nemluvím