Jak udělat pomazánku z ředkviček nebo ředkve | recept
Pomazánka z ředkviček nebo ředkve | recept. V jarních měsících je na trhu přebytek ředkviček za příznivou cenu. Ředkvičky konzumujeme většinou čerstvé, ale připravují se z nich různé zajímavé pokrmy. Ředkvičky mají vysokou nutriční hodnotu, obsahují vitaminy a minerální soli prospěšné našemu organismu. Konzumovat se mohou i mladé listy.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit pažitkovou pomazánku | recept
Jak připravit pažitkovou pomazánku | recept. Pažitka bývá první jarní zeleninou. V obchodech se objevuje koncem zimy a na záhonech ji sklízíme již od…
Jak udělat dýňové máslo | recepty
Dýňové máslo | recepty. Tykev, neboli dýně, získává několik posledních let na oblibě. Tykví existuje mnoho rozmanitých druhů, patří mezi ně patizony,…
Jak připravit chřestový salát s vejci | recept
Chřestový salát s vejci | recept. Chřest je sezonní lahůdkovou zeleninou. Jeho sezona je zhruba od poloviny května do konce června. Chřest je u nás po…
Jak udělat „falešnou“ Lučinu ze smetany | recept
„Falešná“ Lučina ze smetany | recept. Mám oblíbený sýr Lučina. V místě, kde přechodně žiji, je velmi obtížně k sehnání. Malé obchůdky Lučinu neobjedná…
Jak udělat ředkvičkové placky | recept
Ředkvičkové placky | recept. Ředkvičky jsou jedním z prvních jarních zeleninových druhů. Objevují se již v průběhu května (skleníkové dříve). Nejlepší…