Jak udělat pomazánku z pečeného bůčku | recept
Pomazánka z pečeného bůčku | recept. Občas se stane, že po nedělním obědě zbyde pečené maso, které už nikdo nechce. Většinou zbyde maso tučnější, hlavně bůček, který se přidává k sušším druhům masa. Ze studeného bůčku lze přidáním několika surovin vytvořit chutnou pomazánku, proti které už nikdo nic nenamítá. Nabízím základní recept na pomazánku ze zbylého masa, kterou si přidáním různého koření můžete obměňovat podle sebe.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit kachní prsa se zeleninovým salátem | recept
Kachní prsa se zeleninovým salátem | recept. Pečená kachna je typickým slavnostním jídlem při různých příležitostech. Má velmi chutné maso, ale obsahu…
Jak uvařit kuřecí maso se zeleninou | recept
Kuřecí maso se zeleninou | recept. Spojení kuřecího masa se zeleninou může mít díky mnoha druhům zeleniny pokaždé jinou chuť. Vždy to bude ale pokrm l…
Jak připravit papriky plněné vaječnou pomazánkou | recept
Plněné papriky s vaječnou pomazánkou | recept. Plněné papriky jsou naší oblíbenou letní svačinou. Dají se připravovat celý rok, ale papriky v sezoně m…
Jak připravit italské kuře caprese | recept
Italské kuře caprese | recept. Italský salát caprese Vám jistě nemusíme představovat. Kombinace rajčat, bazalky a mozzarelly dochucená olivovým o…
Jak usmažit hovězí nudličky s fazolkami | recept
Hovězí nudličky s fazolkami | recept. K přípravě tohoto pokrmu čínské kuchyně budete potřebovat kvalitní hovězí maso. Nudličky hovězího se marinu…