Jak udělat paštikovou pomazánku | recept
Jak udělat paštikovou pomazánku | recept. Každou pomazánku můžeme nastavit a zjemnit našleháním s trochou hustého bešamelu. My si teď připravíme skvělou a jednoduchou paštikovou pomazánku. Pojďme na recept.
Co je potřeba
100 - 120 g játrové paštiky
30 g másla
30 g pomazánkového másla
2 vejce uvařená natvrdo
1 lžíce hořčice
2 jarní cibulky nebo pažitka
Paštiku utřeme s oběma druhy másla.
Přidáme nadrobno nastrouhaná vejce a ochutíme hořčicí.
Nakonec zlehka vmícháme nadrobno nakrájené jarní cibulky i s natí nebo pažitku.
Paštiková pomazánka je hotová. Můžeme podávat. Dobrou chuť.
Tipy
Pomazánku můžeme ochutit i špetkou koření Divočina.
Diskuze k článku