Jak udělat flambované palačinky | recept
Flambované palačinky se mohou stát netradiční tečkou parádní večeře nebo dokonce i hlavním chodem. Flambování, jak je známo, je kuchyňské opalování pokrmů aromatizovaným alkoholem. A na tyto tenké flambované palačinky použijeme rum. Zhlédněte videorecept na flambované palačinky od šéfkuchaře.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit jarní ředkvičkový salát | recept
Jak připravit jarní ředkvičkový salát | recept. Ředkvičky jsou pro mne jedním ze symbolů jara v kuchyni. Je sice možné sehnat je po velkou část r…
Jak udělat nejjednodušší rajčatový salát s jarní cibulkou a zakysanou smetanou | recept
Rajčatový salát s jarní cibulkou a zakysanou smetanou | recept. Srpen patří rajčatům, můžeme si pochutnávat na nejrůznějších odrůdách. Jisté však je,…
Jak na domácí polské karamelky známé jako Krowki | recept
Jak na domácí polské karamelky známé jako Krowki | recept. Vláčné, táhlé, měkké a máslově jemné smetanové karamelky, jejichž výjimečnost v tomto…
Jak uvařit cuketový guláš | recept
Jak uvařit cuketový guláš | recept. Výborný cuketový guláš pro celou rodinu. Pokud přemýšlíte, co uvařit z cukety, tento recept na cuketový guláš jist…
Jak usmažit kosmatice z akátových květů
Kosmatice jsou smažená květenství černého bezu nebo akátu v těstíčku. Známější je užití černého bezu, ale akát je nadýchanější, jemnější a nemá bezovo…