Jak udělat chlebovou polévku a bramborák se švestkami | recepty
Když nevíte co s tvrdým chlebem, uvařte si chlebovou polévku. Dnešní menu z Moravskoslezského kraje doplní bramborák s čerstvými nebo kompotovanými švestkami. Recepty pocházejí z kuchařky tradičních krajových specialit a stejnomenného televizního pořadu Jak šmakuje Moravskoslezsko. Pusťme se nejprve do přípravy chlebové polévky.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zpracovat starý chleba | recepty
Jak zpracovat starý chleba | recepty. Návody a recepty na zpracování starého chleba. Chleba není tak levný, abychom nesnědené kousky házeli do odpadu.…
Jak upéct trhací bylinkový a anglický chléb | recept
Trhací chléb byl jednou experiment na oslavu narozenin mého manžela. Chtěla jsem zaujmout něčím netradičním. Výsledkem byly domácí trhací chléb s byli…
Jak udělat domácí houstičky a banketky | recept
Recept na domácí houstičky nechce jakkoliv snižovat práci profesionálních pekařů. Domácí houstičky jsou jiné a k tradičním výrobkům profesionálů tvoří…
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Jak udělat vynikající bramborový salát | recept
Štědrý večer se nezadržitelně blíží a kapra nebo řízek si bez bramborového salátu na štědrovečerní tabuli jen těžko dokážeme představit. Odkud brambor…