Jak správně skladovat cukroví | rady a tipy
Jak správně skladovat cukroví | rady a tipy. Cukrářské výrobky se rozdělují do skupin podle způsobu výroby a ten určuje jejich trvanlivost. Těmito předpisy se musejí závazně řídit všechny cukrářské výrobny. V domácnostech je mnohdy praxe jiná. Není výjimkou, že cukroví plněné máslovým krémem je hotové již v polovině prosince a nabízeno ještě na Nový rok. Nikdo z nás nechce, aby domácí cukroví někomu způsobilo zdravotní potíže, a to z důvodu nevhodného skladování. Proto jsou v následujícím článku shrnuty nejdůležitější ustanovení pro zacházení s cukrářskými výrobky, mezi něž vánoční pečivo patří.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak o Vánocích nepřibrat | rady
Jak o Vánocích nepřibrat | rady. Vánoční svátky mají své neopakovatelné kouzlo a každá generace je prožívá jinak. Dříve se na Vánoce držel půst a poté…
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Jak udělat francouzské vánoční polínko | recept
Jak udělat francouzské vánoční polínko | recept. Umění kulinářství Francouzů je opravdu neuvěřitelné. Mezi tradiční pokrmy patří vánoční krůta (la din…
Jak udělat čokoládové hrudky s ořechy a semínky | recept
Čokoládové hrudky s ořechy a semínky | recept. Nabízím recept na další druh nepečeného cukroví, se kterým zaručeně sklidíte úspěch. Také tyto čokoládo…
Jak připravit kuličky z nepečeného těsta | recept
Nepečené cukroví | recept. Nepečené cukroví je snadné na přípravu, při jeho tvorbě mohou pomáhat i děti a pomáhají rády, protože na rozdíl od jiných t…