Jak připravit zapékané lilky s rajskou omáčkou | recept
Zapékané lilky s rajskou omáčkou | recept. Zapečené lilky s rajčatovou a bešamelovou omáčkou jsou typickým pokrmem italské kuchyně. Příprava je sice trochu zdlouhavá, ale při konzumaci na to zapomenete. Komu nevadí v jídle olivy, může jich několik přidat do rajčatové omáčky, předem je pokrájejte na plátky.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zapéct lilky naplněné zeleninovou Tahini směsí | bezmasý recept
Snadno připravený a rovněž tak snadno stravitelný pokrm z jemného lilku, který se za přispění výrazně ochucené zeleninové Tahini směsi v náp…
Jak připravit Sečuánský grilovaný lilek | recept
Jak připravit Sečuánský grilovaný lilek | recept. Kousky dozlatova ogrilovaného lilku potřené pikantní, lehce zkaramelizovanou a jemně nasládlou marin…
Jak na rychlou lilkovou pánev načerno | recept
Jak na rychlou lilkovou pánev načerno | recept. Tato efektně vypadající pánev plná velkých kusů barevné zeleniny vás velice snadno přesvědčí, že rychl…
Jak na nejlepší kořeněný nakládaný lilek po gruzínsku | recept
Neotřelá a vkusná gruzínská kuchyně plná intenzivních kořeněných chutí přemění snadno a rychle jemný lilek v delikátní požitek. Stejně tak snadno…
Jak na rolované lilkové jednohubky s náplní | recept
Jak na rolované lilkové jednohubky s náplní | recept. Jednohubky bez pečiva! Sen těch, kteří se s pečivem zrovna nepřátelí. A upřímně, po ochutná…