Jak připravit vařená vejce natvrdo | tipy a triky
Jak připravit vařená vejce natvrdo | tipy a triky. Vejce připravená natvrdo, to je základ do salátů, přesnídávek, pomazánek apod. Výborná jsou vejce natvrdo i jako samostatné jídlo s dobrým pečivem. Odedávna byla vejce nezbytným doplňkem zdravého jídelníčku a konzumace vajec v přiměřeném množství důležitým zdrojem hodnot pro lidské zdraví. Abychom vejce natvrdo uvařili ke spokojenosti naší i všech strávníků doma, připomeňme si pár vychytávek, které vše usnadní.
Diskuze k článku
Přidat komentář
ještě něco k uvařeným vajíčkům, po vychlazení ve studené, nejlépe tekoucí vodě prudce zatřeste hrnečkem, či kastrolkem, kde se vejce vařila a i chladila, skořápky naprasknou a dají se pak dobře a rychle oloupat
To je vynikající a praktická rada, to musí fungovat, určitě to vyzkouším a věřím, že nejen já ... Děkuji.