Jak připravit roštěnky na smetaně | recept
Jak připravit roštěnky na smetaně | recept. Na minutku podle následujícího receptu potřebujete dobře vyzrálé hovězí maso, jen tak bude maso křehké a měkké. Proto si při nákupu ověřte datum porážky zvířete, je zákonnou povinností prodejce ji uvádět. Roštěnky se připravují jako minutka, stačí jim velmi krátká doba na opečení. Plátky opékejte z každé strany asi 2 minuty, pokud preferujete maso uvnitř růžové.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit dušené hovězí maso na houbách | recept
Jak připravit dušené hovězí maso na houbách | recept. Hovězí maso dušené na houbách patří v naší rodině mezi oblíbená jídla. Omáčku vařím kdykoli běhe…
Jak připravit rýnské roštěnky | hovězí maso s omáčkou
Jak připravit rýnské roštěnky | recept z hovězího masa (roštěnec nebo zadní hovězí) podle receptur teplých pokrmů. Rýnské roštěnky jsou plátky masa s…
Jak připravit hovězí závitky s rýží | recept
Hovězí závitky s rýží | recept. Patřím k lidem, pro které je vaření relax. Občas se nechám unést fantazií a zkouším nové kombinace a nápady. Nejvíce s…
Jak uvařit švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept
Švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept. Následující recept je ze staré kuchařské knihy mojí maminky. Takto připravené roštěnky nám moc chutna…
Jak připravit roštěnku "na minutku" na cibuli s pečenými novými bramborami | recept
Roštěnka "na minutku" na cibuli | recept. Minutková příprava hovězího masa se zdá být složitá a především nejistá. Ale pokud si opatříte kvalitní maso…