Jak připravit pražmu na grilu | recept
29. Červen 2013
Linoucí se vůně pražmy na grilu je předzvěstí dobrého grilovaného jídla. Pražma je vysoce ceněná mořská ryba se šťavnatým a velice chutným masem, jejíž chuť ladí s bílým vínem, citronem, různými bylinkami, mandlemi či rajčátky. Proto je pražma ideální ke grilování. Pražma na grilu je jasná volba pro výborný kulinářský zážitek v improvizované kuchyni na zahradě. Pro přípravu pražmy na grilu budete potřebovat vykuchanou rybu, tymián, citron, jednu až dvě větvička estragonu, sůl, pepř a olivový olej. Chcete-li pražmu grilovat, nejprve ji z obou stran nařízněte několika příčnými řezy. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty. Léto je v plném proudu, zasloužené dovolené také a griluje se více než jindy. Budou se vám mo…
Jak přichystat tortillovou roládu s lososem | recept
Tortillová roláda s lososem | recept. Uzený losos se těší čím dál tím větší oblibě. A právem, má výraznou a přitom jemnou chuť, je výborný v salátech,…
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Jak namíchat omáčky a marinády na grilování | 4 recepty
Každý správný fanda grilování netrpělivě očekává příchod teplejších dní, aby se mohl plně oddávat své vášni. Grilování se rozmohlo mnohem více, než tr…
Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Diskuze k videu