Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit lososa s citrónem a koprem podle Pohlreicha | recept

Jak připravit lososa s citrónem a koprem podle Pohlreicha | recept

Jak připravit lososa s citrónem a koprem podle Pohlreicha | recept. Co recept na lososa, to mnohdy perla. Podle receptu na lososa od Pohlreicha (Šéf na grilu) budete potřebovat pro 4 lidi 1,2 kg lososa, filet z lososa se upeče na grilu kůží dolů na improvizovaném pekáčku z alobalu. Poté lososa Zdeněk Pohlreich dochucuje marinádou z másla a česneku, citrónem a bylinkami.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak grilovat lososa i jiné ryby
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Jak udělat grilovaného lososa | recept
Jak udělat grilovaného lososa | recept
Jak udělat grilovaného lososa | recept. Lahůdka, která se na našich stolech objevuje čím dál tím častěji. Losos je univerzální ryba, která chutná jak…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.