Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit jehněčí kotletu s bylinkovou krustou | recept

20. Leden 2012

Jehněčí maso má přívlastek delikatesní. Mnoho z nás se ho ovšem bojí upravit. Přitom existuje spousta jednoduchých receptů, mezi které se řadí i tento. Naučte se upravit jehněčí kotletu s bylinkovou krustou! Pochutnáte si.

Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat jehněčí žebírka | recept
Jak udělat jehněčí žebírka | recept
Jak udělat jehněčí žebírka | recept. Jehněčí maso patří mezi tradiční pokrmy ve většině zemí Evropy, jelikož ovce se zde chovají už jedenáct tisíc let…
Jak si upéct jehněčí hřbet | recept
Jak si upéct jehněčí hřbet | recept
Jak si upéct jehněčí hřbet | recept. Nejen na Velikonoce, ale i kdykoliv během roku, si můžeme jídelníček zpestřit vynikajícím pokrmem z jehněte. Jedn…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.