Jak připravit hovězí závitky s hlávkovým zelím a žampiony | recept
Hovězí závitky s hlávkovým zelím a žampiony | recept. Tato úprava hovězího masa je uvedena v Recepturách teplých pokrmů pod názvem Kručeniky volyňské. Recept mě zaujal a vyzkoušela jsem ho. Místo konzervovaných žampionů, které jsou uvedeny v receptu, jsem přidala žampiony čerstvé. Jelikož jsem vlastně nedodržela předepsaný rozpis surovin, změnila jsem název na Hovězí závitky s hlávkovým zelím a žampiony. Kuchaři totiž nemají rádi, když pozměníte recepturu a ponecháte originální název.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit rýnské roštěnky | hovězí maso s omáčkou
Jak připravit rýnské roštěnky | recept z hovězího masa (roštěnec nebo zadní hovězí) podle receptur teplých pokrmů. Rýnské roštěnky jsou plátky masa s…
Jak na hovězí pečeni po orientálsku | recept
Hovězí pečeně po orientálsku | recept. Šťavnaté plátky hovězího masa se slaninou na řezu, přelité hustou červenou omáčkou s houbami a zeleni…
Jak uvařit rumunský guláš | recept
Rumunský guláš | recept. Guláš je jídlo, které má obrovské množství variací. Asi nikdo ho nevaří z přesně odvažovaných a stále stejných přísad. E…
Jak upéct pizzu z polenty | recept
Jak upéct pizzu z polenty | recept. Polenta je kaše připravená z kukuřičné mouky nebo krupice rozmíchané ve vodě. Podává se jako samostatný…
Jak připravit hovězí závitky s rýží | recept
Hovězí závitky s rýží | recept. Patřím k lidem, pro které je vaření relax. Občas se nechám unést fantazií a zkouším nové kombinace a nápady. Nejvíce s…