Jak připravit cibulové čatní na černém pivu | recept
17. Srpen 2022
Jak připravit cibulové čatní na černém pivu | recept na domácí cibulovou omáčku k masu a pokrmům. Červená cibule, černé pivo a ještě doplním poslední šperk do trojice, a to slaninu a myslím, že máte jasno o další pochoutce, která bude skvělým doplňkem k vašim pokrmům. Jednoduše a během chvilky připravíte dokonalost jak k pečínce či párečkům, tak do hamburgerů či na topinku. Pojďme si dnes připravit cibulové čatní na černém pivu, které využijete v kuchyni snad ke všemu.
Co je potřeba
- 50 g slaniny
- ½ kg červené cibule
- 4 stroužky česneku
- 0,5 l černého piva
- 1 lžička rozmarýnu
- 1 lžička tymiánu
- 2 – 3 lžíce třtinového cukru
- 1 lžíce červeného vinného octa
Tipy
Čatní můžete také vložit do sterilizovaných sklenic a uskladnit v lednici, kde vydrží až dva týdny.
Související články
Další zajímavé články
Jak připravit sicilskou přílohovou cibulku, aneb cibulové čatní | recept
Jak připravit sicilskou přílohovou cibulku, aneb cibulové čatní | recept. Výrazná, sladkokyselá delikatesa v podobě lehce zkaramelizované červené…
Jak na zdravější cibulové kroužky | recept
Cibulové kroužky | recept. Už jste ochutnali smažené cibulové kroužky? Jsou populární zejména ve fast foodových restauracích, což nám napovídá, že bud…
Jak upéct křehký cibulový závin | recept
Jak upéct křehký cibulový závin | recept. Po ochutnání tohoto závinu velice rychle zapomenete na slzy uroněné při krájení cibule, potřebné k jeho…
Jak udělat bramborový salát s křenem | recept
Bramborový salát s křenem | recept. Bramborový salát jako štědrovečerní pokrm je novodobý zvyk. Údajně se na našich stolech objevil až koncem 19. stol…
Jak upéct vinnou klobásu s cibulí, houbami, kyselým zelím a pivem | recept
Jak upéct vinnou klobásu s cibulí, houbami, kyselým zelím a pivem | recept. Recept na netradiční úpravu bílé vinné klobásy pochází z polské kuchy…
Diskuze k článku