Jak naložit mladé kukuřičné klasy do sladkokyselého nálevu | recept
Jak naložit mladé kukuřičné klasy do sladkokyselého nálevu | recept. Naložená kukuřice ve sladkokyselém nálevu už se zabydlela na pultech našich obchodů. Nebylo tomu tak vždy, dříve jste si tuto specialitu mohli přivézt jen z výletu za naše hranice. Kukuřice má odlišnou chuť od oblíbených „kyselých“ okurek, ale věřím, že pokud ji zkusíte, oblíbíte si ji.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat pečené jednohubky | recept s listovým těstem
Jak udělat pečené jednohubky | recept s listovým těstem. Rychlé pohoštění z listového těsta ve formě jednohubek snadno připravíte i s již usazenou neč…
Jak připravit nejlepší bramborový salát
Bramborový salát je oblíbený a velmi variabilní. Jeho různé podoby se objevují i v zahraničních kuchyních, existuje mnoho českých krajových receptů a…
Jak připravit tradiční baba ghanoush | recept na pomazánku (předkrm) z lilku
Název tohoto orientálního pokrmu se dá přeložit jako rozmazlovaný nebo hýčkaný táta. Tento pokrm podle pověsti vznikl tak, že jej svému starému otci,…
Jak připravit salát ze slepičího masa | recept
Salát ze slepičího masa | recept. Slepičí maso je neprávem v naší kuchyni opomíjené na úkor masa kuřecího. Přitom polévka ze slepice je mnohem silnějš…
Jak udělat okurkové řezy | recept
Okurkové řezy | recept. Okurkové řezy jsou variantou okurek nakládaných do sladkokyselého nálevu a poté obvykle sterilizovaných. Naložit okurkové řezy…