Jak na svatomartinskou husu s červeným zelím | recept
Svátek svatého Martina se každým rokem slaví 11. listopadu, k těmto oslavám neodmyslitelně patří svatomartinská husa. Vyzkoušejte si připravit pečenou husu s lahodnou omáčkou a červeným zelím podle receptu od Majkla. V tomto receptu se k pečené huse podávají chlupaté knedlíky. Podrobný postup, jak připravit vynikající svatomartinskou husu, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Vařte S Majklem. Dozvíte se také, jak husu připravit, aby byla krásně šťavnatá. Všechny potřebné ingredience naleznete pod videem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct husu po staročesku | recept
Pečená husa po staročesku | recept. Husa je odedávna slavnostním posvícenským pokrmem. Na podzim byly husy již vykrmeny, a tak se často husí pečínka p…
Jak upéct kuřecí křupavé kousky | recept
Kuřecí křupavé kousky | recept. Křupavé kousky kuřecího masa, upečené podle následujícího receptu, potěší zejména ty, jež mají v oblibě jistý řet…
Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně
Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně. Chuťově dokonalá a kořením provoněná indická jídla jsou i přes obsáhlý výčet surovin až neuvě…
Jak uvařit pálivé kuře s ananasem | recept
Pálivé kuře s ananasem | recept. Kuřecí maso se v české kuchyni využívá pořád více. Má příznivé nutriční složení, je lehce stravitelné a snadno a rych…
Jak uvařit čínskou rýži s kuřecím masem | recept
Čínská rýže s kuřecím masem | recept. Pestrobarevné lehké jídlo, velmi snadné na přípravu – to je náš dnešní recept, který vám nab…