Jak na špikování masa | rady a triky
Chystáte se připravovat svíčkovou nebo rajskou? Prošpikujte maso, například slaninou a mrkví, získáte velmi chutnou a šťavnatou pečínku. Nevíte si rady, jak na špikování masa? Nevadí, zhlédněte následující video z kanálu Kuchyně Lidlu, dozvíte se, jak snadno špikovat maso, aby skvěle vypadalo a báječně chutnalo. Jen do toho, je to jednoduché.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit staročeské dušené zelí s nudlemi | recept
Staročeské dušené zelí s nudlemi | recept. V knize Česká strava lidová jsem znovu objevila recept, na který si mlhavě vzpomínám – těstoviny s dušeným…
Jak uvařit fazolové lusky s houbami a slaninou | recept
Fazolové lusky | recept. Zelené fazolky (nedozrálé lusky fazolu obecného) jsou oblíbenou sezónní zeleninou. Při jejich nákupu dáváme pozor, nekupujeme…
Jak uvařit těstoviny s ricottou a slaninou | recept
Těstoviny s ricottou a slaninou | recept. Tyto jednoduché těstoviny zvládne uvařit i úplný začátečník, a přesto se za ně nemusí stydět ani pokročilejš…
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Jak připravit italské kuře caprese | recept
Italské kuře caprese | recept. Italský salát caprese Vám jistě nemusíme představovat. Kombinace rajčat, bazalky a mozzarelly dochucená olivovým o…