Jak na italské panini | recept
Italské panini | recept. Křupavá bageta s mozzarelou, rajčátky a bazalkou, to je klasický sendvič pocházející z Itálie. Tento velmi oblíbený pokrm je rychlý na přípravu. V doslovném překladu znamená "panini" malý chléb a většinou se zapéká na grilu, kdy vzniknou pro něj tak charakteristické opečené mřížky. Použít můžeme bagetu, ciabattu nebo focacciu, v české variantě dobře poslouží i klasická houska. Mezi nejčastější náplně patří mozzarella, plátky rajčat, šunka, salám či vepřová panenka. Chutím se meze nekladou a tak si panini můžeme připravit doma přesně podle sebe.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit kořeněnou polévku z černé čočky, zeleniny a kokosového mléka | recept
Jak uvařit kořeněnou polévku z černé čočky, zeleniny a kokosového mléka | recept. Sytá a výživná polévka plná čočky, zeleniny i výrazného koření je sp…
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept. Že všem známá petržel může být základem chuťově výrazné, orientálně laděné polévky, je opra…
Jak uvařit výbornou cibulačku | recept
Cibulačka | recept. Cibulačka je velmi oblíbená a známá polévka. V některých restauracích však stále neumí připravit dobrou poctivou cibulačku a nabíz…
Jak připravit melounové gazpacho | recept
Jak připravit melounové gazpacho | recept. Studená polévka gazpacho je ze španělské kuchyně již poměrně dobře známá. Nejen že je její příprava ne…
Jak uvařit poctivý ruský boršč s masem | recept
Recept na pravý ruský boršč. Asi takhle: Kolik ruských a ukrajinských rodin, tolik způsobů, jak připravit ruský boršč. Ale jedno mívají boršče vždy sp…