Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na grilovanou vepřovou hlavu | recept

02. Září 2017

Období grilování ještě nekončí, využijte teplých zářijových dnů, pozvěte svou rodinu či přátele a připravte si vynikající pochoutku – grilovanou vepřovou hlavu. Vepřová hlava má měkké maso a při správném grilování a správném nátěru krásně křupavou kůžičku. Jak ugrilovat vepřovou hlavu, aby se povedla, Vám v následujícím videoreceptu ukáže Majkl z kanálu Vařte S Majklem.

Co je potřeba

Na suchý nátěr:

  • 1 velkou lžíci soli
  • 1 velkou lžíci česnekového granulátu
  • 1 velkou lžíci sladké papriky
  • 1 lžičku kajenského pepře (nebo pálivou papriku)
  • 1 velkou lžíci čerstvě mletého kmínu
  • 1 velkou lžíci čerstvě mletého černého pepře

Vepřovou hlavu grilujeme po obou stranách asi hodinu a půl.

Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.