Jste zde

Jak na grilovanou vepřovou hlavu | recept

14.05.2018 - 11:21

Období grilování ještě nekončí, využijte teplých zářijových dnů, pozvěte svou rodinu či přátele a připravte si vynikající pochoutku – grilovanou vepřovou hlavu. Vepřová hlava má měkké maso a při správném grilování a správném nátěru krásně křupavou kůžičku. Jak ugrilovat vepřovou hlavu, aby se povedla, Vám v následujícím videoreceptu ukáže Majkl z kanálu Vařte S Majklem.

Mírný, 1 - 1000 Kč, 30 minut a více

Originální letní grilování: Grilovaná vepřová hlava recept

Co je potřeba

Na suchý nátěr:

  • 1 velkou lžíci soli
  • 1 velkou lžíci česnekového granulátu
  • 1 velkou lžíci sladké papriky
  • 1 lžičku kajenského pepře (nebo pálivou papriku)
  • 1 velkou lžíci čerstvě mletého kmínu
  • 1 velkou lžíci čerstvě mletého černého pepře

Vepřovou hlavu grilujeme po obou stranách asi hodinu a půl.

Autor: redakce
Hodnocení: 
Vaše hodnocení: Žádné
5
Average: 5 (1 vote)

Nejnovější příspěvky v diskuzi

Zatím žádné komentáře.

Nahoru