Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na grilovanou bůčkovou roládu s nádivkou | recept

10. Červenec 2018

Chystáte víkendové grilování s rodinou či s přáteli? Oslňte je grilovanou bůčkovou roládou s vynikající nádivkou a úžasnou Whisky BBQ omáčkou. Grilovaná bůčková roláda báječně vypadá na talíři a náramně chutná, své hosty překvapíte a všichni si skvěle pochutnáte. Podrobný postup, jak ugrilovat bůčkovou roládu, naleznete v následujícím videoreceptu od Majkla z kanálu Vařte S Majklem.

Co je potřeba

Maso a nádivka:

  • 4 až 5 kg vepřový bůček (bez kosti, s kůží)
  • 5 lžic strouhaného parmazánu
  • 2 lžíce uzené papriky
  • 2 lžíce česnekového granulátu
  • 1 až 2 lžíce soli
  • 40 listů čerstvé bazalky
  • 20 plátků sušeného rajčete
  • 1 lžíce chilli papričky

Ingredience pro Whisky BBQ omáčka:

  • 60 ml whisky
  • 350 ml kečupu
  • 2 lžíce uzené papriky
  • 2 lžíce worcesterové omáčky
  •  6 lžic třtinového cukru
  • 100 ml jablečného octa
  • 1 velká cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžička čerstvě namletého pepře
  • 1/2 lžičky soli
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak namíchat provensálské koření
Jak namíchat provensálské koření
Jak namíchat provensálské koření | 7 receptů. Léto je nejlepší období roku pro „bylinkové čarování“. Na zahrádkách jsou ke sklizni čerstvé natě voňavé…
Jak upéct marinovaná hovězí žebra
Jak upéct marinovaná hovězí žebra
Jak upéct marinovaná hovězí žebra | recept na marinovaná žebra připravená pomalým pečením v troubě. Dnes pro vás mám recept na marinovaná žebra v omáč…
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept. Šašlik je masový špíz oblíbený v zemích bývalého Sovětského svazu. Je to jídlo připravované v mnoha variacích z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.