Co je potřeba
Maso a nádivka:
- 4 až 5 kg vepřový bůček (bez kosti, s kůží)
- 5 lžic strouhaného parmazánu
- 2 lžíce uzené papriky
- 2 lžíce česnekového granulátu
- 1 až 2 lžíce soli
- 40 listů čerstvé bazalky
- 20 plátků sušeného rajčete
- 1 lžíce chilli papričky
Ingredience pro Whisky BBQ omáčka:
- 60 ml whisky
- 350 ml kečupu
- 2 lžíce uzené papriky
- 2 lžíce worcesterové omáčky
- 6 lžic třtinového cukru
- 100 ml jablečného octa
- 1 velká cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 lžička čerstvě namletého pepře
- 1/2 lžičky soli
Zatím žádné komentáře.