sklízení
Nejnovější články v kategorii
Kořenová petržel bezpochyby patří mezi nejpoužívanější suroviny v naší kuchyni. Je snadná na pěstování a z vlastní zahrádky i báječně chutná. Pokud se…
Libeček lékařský je velmi oblíbenou bylinou. Pro svou chuť se jeho čerstvé či sušené listy využívají v kuchyni do omáček, pomazánek a polévek. Libeček…
Máte rádi chilli papričky? Vypěstujte si vlastní prapričky Jalapeno, již ze semen. Pěstování těchto oblíbených papriček není vůbec náročné. Podrobné i…
Chystáte se tento rok na pěstování fazolí? Co takhle vyzkoušet si vypěstovat tyčkové fazole již ze semen? Fazole nejsou náročené na pěstování a nezabe…
Bylinkou je rostlina, kterou můžete využít v kuchyni nebo k léčebným účelům. Je velmi praktické pěstovat bylinky v zahradě, protože nejenže krásně von…