Jaké gastro balení zeleniny a ovoce využívá stále více firem?
Do restaurací, pizzerií, stánkového prodeje rychlého občerstvení, výroben potravin, ale také do velkoobchodů a maloobchodů jsou užitečným řešením konzervované potraviny. Přináší jistotu trvanlivosti, nabízí možnosti různě velkých balení, a když víte, kde nakupovat, jsou kvalitní, chutné i na pohled hezké. Takové na náš trh přináší již mnoho let společnost BMC Brno s.r.o. Pojďte se s nimi seznámit.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp. Jestliže Vám zbyla vařená čočka, nemusíte s nechutí konzumovat jeden pokrm několik dní za sebo…
Jak uvařit čočkovou polévku | recept
Recept na čočkovou polévku. Čočkovou polévku mají rádi malí i velcí. Čočková polévka je ale oblíbená i hospodyňkami – je uvařená brzy, suroviny na jej…
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept. Jak upéct škvarkové placky? Vyžádá si to trošku více času, ale domácím škvarkovým placká…
Jak na odlehčený hermelínový salát s Cottagem a zeleninou
Šťavnatý a jemný, bez majonézy dělaný, jen Cottage sýrem propojený. Tedy hermelínový salát, který je nejen příjemně odlehčenou variantou klasických he…