Jaké čisticí prostředky správně použít na různé typy znečištění?
Byť je to pro většinu z nás k nevíře, existují lidé, kteří u uklízení relaxují a tuto činnost mají rádi. Většina z nás má ale ráda, když je úklid co nejdříve hotový tak, aby stál zároveň co nejméně úsilí. Aby šlo každé znečištění skvěle odstranit, je dobré znát speciální typy čisticích prostředků, s nimiž se daný materiál, typ znečištění nebo prostor lehce a kvalitně uklizen, vyčištěn.
Kvalitní čisticí prostředky od Inhand.cz
Velmi nám pomůže, když známe zaručeně fungující čisticí prostředky, s nimiž je radost pracovat. Právě takové najdeme na webových stránkách inhand.cz společnosti PREMA Invest s.r.o. z Prahy. V její nabídce najdete prostředky pro úklid domácností i firem.
Jde o levné, profesionální, univerzální a ekologické čisticí prostředky, které se hodí pro všechny povrchy v kuchyni, koupelně, na toaletě, v pracovnách i na podlahy na chodbách. Využití hojně nachází i ve školách, gastro provozech, hotelech, restauracích nebo nemocnicích. Nabídka zahrnuje testované a účinné přípravky pro snadný a účinný úklid v každém interiéru.
Pro čistou a voňavou toaletu i koupelnu
Koupit na inhand.cz můžete např. čistič toalet a koupelen s názvem „WC“. Jsou v něm obsaženy biologicky odbouratelné přísady a přírodní rostlinné kyseliny, které účinně čistí WC i fajánsovou keramiku.
Hodit zde by se vám mohl i čistič oken a skleněných povrchů s názvem „Glass“. Tento vysoce účinný čistič oken je určen pro různé povrchy, zajišťuje špičkovou čistotu a lesk zrcadel bez šmouh a fleků od nečistot nebo usazeného vodního kamene. Ošetří a vyčistí skleněné povrchy i plastové povrchy v domě, bytě, kanceláři i vozidle.
Nádobí bez mastnoty
Krásně voňavé a čisté nádobí zanechá prostředek na mytí nádobí s ovocnou vůní „Dishes“. Výborně odstraní mastnotu i zbytky jídla z použitého nádobí, a to jak v horké, tak ve studené vodě.
Kompletní přehled ekologických a účinných čisticích prostředků na vše, co potřebujete vyčistit a uklidit, najdete na inhand.cz.
Návod obsahuje komerční sdělení
Diskuze k článku