Jak zpracovat vykoledované čokoládové figurky
05. Březen 2015
Možná i vy doma každý rok po Velikonocích řešíte, co s čokoládovými zajíčky, vajíčky a různými figurkami, které kluci s pomlázkou z vrbového proutí vykoledovali. Pomůžou tři následující tipy ve videu: vyrobit čokoládový krém z pudinku a s piškoty, vyrobit čokoládové ozdoby nebo bonbonové laskominy pro dámy i pány.
Další zajímavé články
Jak správně otevírat sekt | tipy
Jak správně otevírat sekt | tipy. Sekt a dokonce i šampaňské patří ke každé výjimečné události. Nejde tu o množství, ale o obřad, který je s otvíráním…
Jak používat koření
Nejste si jistí, které koření použít? K čemu slouží badyán, je vhodná ke skopovému masu majoránka? Kdy použít vanilku a jaké koření použít do zavařeni…
Jak oloupat lískové oříšky jednoduše a bez nepořádku
Dneska si ukážeme malou fintu, jak vyloupat a oloupat lískové oříšky relativně jednoduše a bez nepořádku. Pokud zápasíte s louskáním lískových ořechů…
Jak dlouho uchovávat potraviny v mrazáku?
S vynálezem mrazáku se stalo dlouhodobé uchovávání potravin téměř neomezené. Lidé si velmi rychle a snadno zvykli na to, že co nestihnou zpracovat vča…
Jak zpracovat starý chleba | recepty
Jak zpracovat starý chleba | recepty. Návody a recepty na zpracování starého chleba. Chleba není tak levný, abychom nesnědené kousky házeli do odpadu.…
Diskuze k videu