Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zapéct těstoviny s houbami a slaninou

Jak zapéct těstoviny s houbami a slaninou

Z vycházky už si v tuto dobu, máte-li štěstí, můžete přinést čerstvé houby. Mezi nejznámější druhy rostoucí na jaře patří kromě jiných i Závojenka podtrnka a Čirůvka májovka. A právě tyto houby se  hodí na jídlo, které si můžete podle našeho receptu uvařit. Připomínám pro jistotu – houby sbírejte jen tehdy, jestliže je bezpečně poznáte. A pro ty, kteří si nejsou jistí, mám dobrou zprávu. Pokrm se dá připravit i z jiných pevnějších druhů, např. klouzků, holubinek a žampionů.

Využijte náš atlas hub:

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.