Jak využít rybíz černý pro zdraví
Jak využít rybíz černý pro zdraví | rady a tipy. Rybíz černý (a stejně tak i další druhy rybízu) patří mezi keře, jejichž plody jsou velmi zdravé bobule. Plody černého rybízu mají sladší a aromatičtější chuť než plody rybízu červeného či bílého. Navíc obsahuje větší množství vitamínu C než ostatní druhy. Pro léčebné účely využijeme i aromatické listy černého rybízu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak využít arganový olej | rady a tipy
Jak využít arganový olej | rady a tipy. Arganový olej je velmi luxusní a vzácný rostlinný olej používaný v gastronomii i v kosmetice. Lisuje se z plod…
Jak vyrobit a využít pampeliškovou mast
Jak vyrobit a využít pampeliškovou mast | návod. Smetanku lékařskou neboli pampelišku jistě nemusíme představovat. Pampeliška se používá zejména vnitř…
Jak využít ženšen pravý | zahrada a rostliny
Jak využít ženšen pravý | zahrada a rostliny. Ženšen pravý se jako velmi účinný všestranně využitelný lék v čínské medicíně používá již dlouhá st…
Jak použít lípu | tipy jak využít lípu pro zdraví
Jak použít lípu | tipy jak využít lípu pro zdraví. Lípa je pokládána za náš národní strom a byla oslavována již Kelty a Slovany, kteří ji považovali z…
Jak využít křen v boji s nachlazením | tipy a recepty
Jak využít křen v boji s nachlazením |rady a tipy. Křen selský je kořenová zelenina s typickou štiplavou vůní a chutí, která se hodí nejen k hořčici a…