Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni | rady a tipy. Fenyklový čaj, který se užívá proti bolestem bříška u dětí, všichni jistě velmi dobře znáte. Už jste však vyzkoušeli i čerstvý fenykl? V naší zemi není tato zimní zelenina příliš používaná, což je nejspíš způsobeno její zvláštní anýzovou chutí. Pokud jste kolem hlíz fenyklu v obchodě zatím pouze procházeli, zkuste si jej alespoň jednou zakoupit, jedině tak se dozvíte, jestli Vám chutná. V následujícím článku Vám poradíme, jak se dá čerstvý fenykl využít v kuchyni.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit těstoviny s růžičkovou kapustou | recept bez masa
Jak připravit těstoviny s růžičkovou kapustou | recept bez masa. Růžičková kapusta se většinou konzumuje jako zeleninová příloha nebo doplněk k…
Jak udělat bylinkovou polentu s parmezánem | recept
Bylinková polenta s parmezánem | recept. Polenta se v české kuchyni ještě příliš nezabydlela. Přitom jde o velice rychlou a chutnou surovinu, která po…
Jak udělat omeletu se sušenými rajčaty a špenátem | fit recept
Vaječnou základní omeletu umí udělat úplně nebo téměř každý. Chcete si pochutnat a vyzkoušet něco nového? Pak je dnešní recept právě pro vás. Omeleta…
Jak udělat lehký oběd během 20 minut | kuřecí prsa s broskvovým salátem
Dnešní tip na rychlý a lehký oběd se hodí do letního jídelníčku. V létě se nikomu nechce zdlouhavě vyvařovat a ani není chuť na klasickou českou kuchy…
Jak upéct špenátové kostky s náplní i pro diabetiky | recept
Špenátové kostky s náplní i pro diabetiky | recept. Dnešním receptem uděláme radost především diabetikům nebo lidem, kteří odmítají ve stravě cukr. Tě…